4 maart: Lemster Mannenkoor

Het Lemster Mannenkoor en Jenneke Oomen treden op in Middenmeer
Zaterdagavond 4 maart 2023 geeft het Lemster Mannenkoor een concert in de Ontmoetingskerk in Middenmeer. Jenneke Oomen treedt op als gastsoliste. Een uniek concert, want binnen de wereld van koren is het Lemster Mannenkoor zeer bekend en gewaardeerd. Het repertoire van het uit 100 leden bestaande koor bestaat uit Christelijk oecumenische zang en (internationale) volksmuziek, waarbij ruime aandacht wordt besteed aan de Friese cultuur. Behalve in Nederland treedt het Lemster Mannenkoor ook regelmatig op in Duitsland. Echter, in de kop van Noord-Holland is het koor nog nooit geweest. Een unieke gelegenheid dus om een optreden van dit koor in deze regio bij te wonen. Wat dit concert ook bijzonder maakt, is de bijdrage van Jenneke Oomen. Als sopraan vormt zij een geweldige combinatie met het mannenkoor. Jenneke geeft zangles, coacht muziekgezelschappen en zingt als gastsoliste bij musical- en operetteverenigingen en koren. Daarnaast maakt zij deel uit van het semiprofessionele ensemble Bamestra Nova.

U kunt het concert van het Lemster Mannenkoor met Jenneke Oomen meemaken voor slechts € 15,- per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee tijdens de pauze. De eventuele opbrengst van dit concert gaat naar een goed doel.
Kaarten kunt u eenvoudig online bestellen via de ‘koop kaartjes’ knop hieronder. U wordt dan veilig doorgeleid naar de kaartverkoopwebsite Eventix.
Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Prof. Ter Veenweg 4 in Middenmeer. Het optreden begint om 20:00 uur. De deur is om 19:15 uur open. Als u vragen hebt, kunt u een e-mail sturen naar: zingeninmiddenmeer@gmail.com.

Leen en Jellie van Nieuwenhuijzen