Meeleven

Als groet van de gemeente worden de bloemen die ‘s zondags in de kerk staan, bij iemand thuis bezorgd. Een warm teken van meeleven.
Ook nu er geen kerkdienst is, wordt er toch aan mensen gedacht. Deze week was er ook een bloemengroet: niet met een bezoek, alleen afgegeven. De aandacht werd erg gewaardeerd.

Op vrijdag 3 april vieren Jaap en Wilma Muurling hun 40-jarig huwelijk.
Van harte gefeliciteerd!

Nu mensen in een ziekenhuis of andere zorginstelling geen bezoek mogen ontvangen, zal een kaartje ontvangen heel fijn zijn!

We noemen:

– Albert de Haan, afd. ‘t Hoog, Magnushof, Jacob Ruysdaellaan 30, 1741 KW Schagen

– Marjon Tolhuis, verblijft nu in UMCG, Groningen.  Er wordt nu gewaarschuwd dat de kaarten nu niet bij de patiënten aankomen. Misschien kunt u beter een kaart sturen naar het thuisadres van Marjon. U vindt het adres in het jaarboekje.

Het is ook fijn om mee te leven met Jellie Strikwerda.