Bedankje van Noorderhaven

De opbrengst van de collecte van zondag 23 februari was voor muziekinstrumenten voor Noorderhaven bestemd. Dat resulteerde in een mooi bedrag van € 300,-. Pas op 30 juni mochten Janny en Cees Meeuwsen voor het eerst weer op bezoek bij Maurits. Vandaar dat ook pas op dat moment het geld aan geestelijk verzorger Anouk Helmich kon worden overhandigd.Van haar ontving de Commissie voor EC het volgende bericht:

Hier even een berichtje vanaf Noorderhaven. Ik hoop dat jullie en de mensen om jullie heen gezond zijn gebleven in de afgelopen periode. Vanmorgen gingen Janny en Cees voor het eerst weer op bezoek bij Maurits. Wat ontzettend fijn dat dit weer kan. En tegelijkertijd ook zo moeilijk dat contact zo lang niet mogelijk was. Zo ook het contact met jullie.
Vanmorgen overhandigde Janny ons de envelop met jullie collectegeld. Waarvoor grote dank. Wij gaan er mooie muziekinstrumenten van aanschaffen en zodra we ze in gebruik kunnen en mogen nemen, laten we dit aan jullie weten. En dan hoop ik en ga ik ervan uit dat er een moment komt waarop we de instrumenten alsnog kunnen overhandigen.

In verbondenheid,
Anouk