Givt – Digitaal collecteren

Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee te doen met de collecte tijdens de dienst.

Voor dit probleem hebben we vanaf zondag 5 juli een oplossing gevonden. We gaan dan digitaal collecteren door middel van een smartphone. Dit systeem zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld en met de collectemunten kan dus ook en zal altijd mogelijk blijven. Bij de uitgangen staan collectebussen waar u contant geld en de collectemunten in kunt doen.

Als u gebruik wilt maken van de nieuwe manier van collecteren, is de GIVT-app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download om de app te installeren.
U  kunt na het downloaden direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Verdere registratie kan ook op een later moment afgerond worden.

U kunt via de app op diverse manieren een gift doen aan onze kerk.

A. Bij de uitgangen is een collectebus geplaatst, waar tevens een zender op zit die gebruikt kan worden voor dit collectemiddel.
3. Kies voor geven aan een collectemiddel: ‘in de kerk’
4. Haal nu met één simpele beweging uw smartphone langs het       collectemiddel

B. De QR-code kunt u in de kerkbanken vinden, en deze staat ook op de website vermeld.
3. Kies voor geven met een QR-code
4. Nu goed mikken, richt uw camera op de QR-code en… Gelukt!

C Via de lijst

3. Kies voor het geven aan een doel uit de lijst
4. Selecteer het doel waaraan u wilt geven en kies voor ‘Geven’… Uw Givt is gelukt!