Gratis kinderconcerten

Pinksteren: Feest van hoop
In de periode naar Pinksteren wordt er elke week online een kinderconcert georganiseerd door Kerk in Actie.
Je moet hiervoor wel gratis kaarten bestellen.
Hieronder kun je lezen wat voor concerten het zijn.

5 mei: Familieconcert Marcel en Lydia Zimmer
Dit familieconcert voor jong en oud wordt echt een feest! Met bekende en nieuwe liedjes over hoop, troost en blijdschap die God ons geeft door de Heilige Geest. Ook Rainbow de duif is erbij!

12 mei: Familietheater over Schapen en Zo
Beleef de sprookjesachtige familievoorstelling met liedjes, live muziek en interactie van Schapen en Zo mee. Kijk mee met Fars, die onder de grond woont. Daar is het donker en muf. Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan. Zal hij die plek ooit vinden?
Voor iedereen van 4 tot 100 en ouder

19 mei: Kids Crew en Elly Zuiderveld
Deze enthousiaste zangcombinatie houdt van dansen en zingen. Ze willen graag andere kinderen door hun toffe nummers laten horen dat God groot is en dat het gaaf is om voor Hem te zingen! Luister naar mooie luisterliedjes, maar ook nummers waar je lekker op kunt mee dansen!

Kijken jullie mee? Alle gratis kaarten zijn te bestellen op de site: https://www.zingenindekerk.nl

Hartelijke groet,
Leiding kindernevendienst en kinderkerk!