Muziekvrienden Samenstroom

Zondagmiddag 21 april 14.30 uur komt organist Sebastiaan Schippers met trompettist Jan Hibma naar de Samenstroom in Wieringerwerf. Vorig jaar heeft Sebastiaan ook een concert verzorgd, toen samen met een fluitiste. Orgel met trompet is ook een prachtige combinatie. Misschien geeft ook de organist uit onze eigen gelederen nog acte de presence.

Beide orgels zullen bespeeld worden. Dus zowel het De Jongorgel als het Ivimey & Cooperorgel. Daarnaast zal hij ook achter de vleugel plaatsnemen. Een van de onderdelen van het concert zal een medley zijn van door het publiek opgegeven nummers. Daar maakt hij dan een mooi geheel van.  Dus u kunt alvast bedenken welke muziek u in een medley wilt horen

Op het programma zullen verder staan: ‘What a wonderful world’ en ‘Amazing grace’. En natuurlijk zal ‘een stukje’ Bach niet ontbreken. Zo komen beide orgels helemaal tot hun recht. We horen dan wat een prachtig geluid er in zit. Er wordt dan iets heel anders op gespeeld dan op een gewone zondagochtend.

Kaarten a 10 euro zijn ook deze keer weer te bestellen via onze website of meteen via muziekvrienden-samenstroom.weticket.com.

Wij als Stichting Muziekvrienden Samenstroom hebben afgelopen maand de ANBI-status gekregen. Dat betekent dat alle giften die we krijgen van de belasting aftrekbaar zijn. Daar zijn we erg blij mee.  Dus: als u een donatie wilt doen dan is dat voor u ook gunstig!

Ons bankrekeningnummer is: NL49 INGB 0103 9247 44

Namens de Muziekvrienden
Wilma Kok, Nelleke Esselink, Edwin Hinfelaar, Grytsje Jenema en Oetske van der Kuijl