Nieuw samenzang lied

Vorige maand is het online samenzang lied, Tienduizend redenen getoond in de kerk. Het resultaat was mooi en het was leuk om het te maken. Omdat het waarschijnlijk nog wel even duurt voordat we in de kerk weer mogen zingen willen we het nog een keer doen. Nu is de keuze gevallen op ‘Samen in de naam van Jezus’.
Jannie Verwoerd speelt de begeleiding op het orgel. Alle leden van de kerk mogen meedoen, alleen of met zijn tweeën.
De werkwijze is als volgt:
U kunt zich via het e-mail adres  zingeninmiddenmeer@gmail.com aanmelden. U krijgt een instructie en een begeleidingstrack toegestuurd. Op deze begeleidingstrack zingt u thuis het lied en u neemt het op met de filmcamera van een smartphone. Het filmbestandje stuurt u via de mail retour. Dit kan t/m 20 juni. Met filmbewerkingssoftware maken we er een mooie samenzang van die we tijdens een kerkdienst gaan tonen.