Nieuwe huurder gezocht

Professor ter Veenweg nr. 2
De woning naast de Ontmoetingskerk staat op dit moment leeg. De woning is eind april leeg opgeleverd en komende twee maanden zal er in de woning het een en ander gerenoveerd worden.
De keuken en badkamer worden vernieuwd, daarnaast zullen er ook andere onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden zodat medio juli de woning weer in goede staat verhuurd kan gaan worden.

Begane grond:
U komt de woning binnen via de hal, hierin bevinden zich ook de trap naar de 1e verdieping en een toilet. Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer met een open keuken, welke gesitueerd is in de erker. Tevens heeft de woning een grote, goed geïsoleerde bijkeuken met aansluiting voor uw wasmachine. Via de bijkeuken komt u in de tuin. Naast de woning is ook een losstaande garage gesitueerd.

Verdieping:
Via de trap komt u op de overloop. De 3 slaapkamers die deze woning telt en de badkamer kunt u vanaf de overloop betreden. Daarnaast komt u vanaf deze overloop via een vlizotrap op de bergzolder.

Mocht u interesse hebben om deze woning voor langere tijd te willen huren, dan kunt u contact opnemen met Mark Zuidhof.
Wij vragen u om een motivatiebrief te mailen naar  zuidhof.mark@kpnmail.nl (deadline 30 mei).

Naar aanleiding van de reacties en motivaties zal de commissie een keuze maken.

Namens de Kerkrentmeesters, Mark Zuidhof