Notulist(e) worden?

Al heel wat jaren heeft onze kerkenraad een notulist die de verslaglegging van de kerkenraadsvergaderingen voor zijn rekening neemt. Hier zijn we altijd blij mee want dat geeft de scriba de ruimte om ‘mee te vergaderen’
Onze notulist, Andries Koens, heeft aangegeven dat hij wil stoppen met deze taak. Wij zijn hem zeer erkentelijk dat hij dit al die jaren trouw heeft gedaan.
De kerkenraad zoekt nu een opvolger. Als notulist(e) hoef je geen kerkenraadslid te zijn. Je vergadert niet mee zodat je goede aantekeningen kunt maken. (je mag gerust wel wat zeggen hoor) Vanzelfsprekend heb je wel geheimhoudingsplicht over vertrouwelijke zaken.
Lijkt het jou leuk om deze taak op te pakken?  Meld je dan aan bij onze scriba Petra Blijdorp voor meer info.

Namens de kerkenraad, Roel Renkema