Oliebollenactie 24 februari

Op zaterdag 24 februari gaan wij aan de bak op de parkeerplaats van de Ontmoetingskerk in Middenmeer. Oliebollen met en zonder krenten, alles is mogelijk! U bestelt, wij bakken!

U kunt de bestelling invullen in 1 van de formulieren in de kerk of via deze link:
Wilt u bij het bestellen uw naam benoemen en als u ze bezorgd wil hebben uw adres opschrijven.

Ook kunt u natuurlijk een lid van onze groep aanspreken en via diegene bestellen.

Prijzen van de oliebollen.
– 1,50 euro per stuk.
– 5 oliebollen voor 6,50 euro.
– 10 oliebollen voor 10,00 euro.

Wij bezorgen uw bestelde oliebollen voor een tarief van 1 euro.
Ophalen van de oliebollen kan op 24 februari van 8.30-16:00 op de parkeerplaats van de Ontmoetingskerk.

De eerste 1000 euro die wij met deze actie ophalen gaat naar een goed doel waar wij zelf een donatie voor hebben gedaan. Hier komt een speciaal bericht over op de socials. Het overige bedrag gaat naar de zendingsreis.

Alvast bedankt en we zien u zaterdag 24 februari!