Online samenzang

Binnen onze kerk willen we een online samenzang organiseren.
Tijdens een online samenzang zie je iedereen gelijktijdig in gallery view een thuis gezongen lied zingen. Het lied dat we gaan zingen is: ‘Tienduizend redenen’ (voor de dienst op 11 april te horen).
Remi Gunther doet de begeleiding op piano. Alle leden van de kerk mogen meedoen, alleen, met zijn tweeën of met het hele gezin. Graag willen we de leden van de kerk in Slootdorp ook uitnodigen om mee te doen.
De werkwijze is als volgt: U kunt zich via het e-mail adres zingeninmiddenmeer@gmail.com aanmelden.
U krijgt een instructie en een begeleidings-audiotrack toegestuurd. Op deze begeleidingstrack zingt u thuis het lied en u neemt het op met de filmcamera van een smartphone. Het filmbestandje stuurt u via de mail retour. Met filmbewerkingssoftware maken we er een mooie samenzang van die we tijdens een kerkdienst gaan tonen.