Projectkoor Middenmeer! Wie?

Wie lijkt het leuk om aan een zangproject mee te doen? We zijn op zoek naar minimaal 20 personen die na een korte training een concert durven te geven in de Ontmoetingskerk Middenmeer.
Vind je zingen leuk, maar heb je geen ervaring met het zingen in een koor? Dan is dit jouw kans!
Ken je iemand die dat altijd al een keertje heeft willen proberen? Geef het door.
Ook als je wel ervaring hebt, is dit een leuk kortdurend project om aan mee te doen.
De zangtraining wordt gegeven door Events4Christ op 1 doordeweekse avond en 1 hele zaterdag. Op zaterdagavond vindt dan het optreden plaats, onder professionele muzikale begeleiding en samen met een ervaren vocal group.
Afhankelijk van het aantal enthousiastelingen zal deelname € 20,- à € 25,- per persoon kosten. Des te meer deelnemers des te groter de vreugd en des te lager de kosten per persoon.
Ben je jong of ben je oud of ergens tussenin? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij de commissie EC via e-mail evangelisatie@ontmoetingskerk-middenmeer.nl of telefonisch of mondeling bij 1 van de commissieleden.
Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, zullen we hiervoor geschikte data inplannen.