Samenwerking met Events4Christ

Sinds kort werken we samen met Events4Christ. Ons gezamenlijke doel is om met muziek het evangelie te verspreiden binnen Noord-Holland. Via Events4Christ hebben wij een goede ingang naar diverse bekende en minder bekende artiesten. Wij zorgen voor de zaal en de regionale promotie, Events4Christ voor de artiest(en) en de landelijke promotie. Wat ons betreft een mooie combinatie. Soms zal daarbij een entree worden gevraagd of via een collecte worden geprobeerd om de onkosten te dekken.
De primeur was voor het koor United4Christ dat op 30 juni bij ons optrad onder leiding van dirigent Aad Contze en onder muzikale begeleiding van een combo en een blaasorkest. De koorleden en muzikanten komen uit alle hoeken van het land van Appingedam, Groningen tot Bergambacht in Noord-Brabant.
Voor een eerste keer zijn we erg tevreden met de opkomst. Er waren veel mensen vanuit andere omliggende dorpen naar dit concert gekomen. United4Christ komt graag nog een keer terug naar Middenmeer, mede dankzij de prima verzorging door Bert en Anneke Zuidhof. Wat ons betreft is het ook zeker voor herhaling vatbaar.
Voor sommige bezoekers zal het geluid af en toe te hard zijn geweest. Er zaten echter ook a capella liedjes tussen die “klein” werden gezongen. Soms zal het wel uw smaak zijn en soms iets minder, maar zo zal het blijven: smaken verschillen nu eenmaal. Een volgende keer kan het precies andersom zijn.
We hopen dat we nog veel aansprekende evenementen samen kunnen organiseren. Ook hopen we dat de Ontmoetingskerk een plek mag zijn waar mensen elkaar ontmoeten en samen God loven en prijzen.

Commissie EC