Van de Commissie EC

Terugblik 10 februari met Gor Khatchikyan
We hebben positieve reacties mogen ontvangen op de dienst met Gor Khatchikyan. Ook de muzikale begeleiding door Arthur Zintel (gitaar) en zijn dochter Anouk (piano), Sylvia en Karin Bergsma (zang) en Jochem Noordermeer (cajon) ging prima! Na afloop was er koffie met daarbij heerlijke taarten en koeken die door diverse jongeren waren gemaakt. Een iets andere opzet die blijkbaar goed in de smaak viel. Wellicht voor herhaling vatbaar.
Evangelisatiecollecte van 24 februari: project Bathurst
De opbrengst van de evangelisatiecollecte van 24 februari was € 270,30. Via de bank is ook nog eens € 290,- gegeven. Een prachtig resultaat voor After school Bathurst in Zuid-Afrika. Mede namens Jooske Riepma hartelijk bedankt!
Zangavond d.d. 24 maart
De zangavond op 24 maart aanstaande gaat door. De aanvangstijd is 19.00 uur. Remi Gunther (piano) en Jannie Verwoerd (orgel) zorgen voor de muzikale begeleiding. Tot dan!
Zondagochtend d.d. 14 april 
Zondagochtend 14-4-2019 is er de themadienst “Are you connected” met het koor Signalen. Het koor Signalen verzorgt ook de muzikale begeleiding van de samenzang en de overdenking.
Overige EC-diensten:
– 21-07-2019 en
– 22-09-2019 met medewerking van evangeliste Esther Jolink uit Hoorn
Projectkoor Middenmeer
Er is nog steeds geen datum bekend voor de start van ons projectkoor. Het wachten is nog altijd op het vinden van een geschikte datum voor de muzikale begeleiding. Zodra bekend, nemen we contact op met de, bijna 30, personen die zich inmiddels hebben aangemeld.

Hartelijke groeten, Commissie EC