Van de jeugdouderlingen

Op 1 september is Rob Waardenburg bevestigd als jeugdouderling en is Michiel Veenstra
“afgezwaaid”. Michiel gaat door als leider van jeugdkerk.

Vacatures
Goed nieuws: een aantal vacatures in het jeugdwerk zijn ingevuld. Marjolein Mooiman-Koens heeft zich aangemeld als leidster van de kindernevendienst en Astrid Struik zal samen met Petra Renkema kring gaan leiden. Daar zijn we heel blij mee!
We zijn voor het komende seizoen alleen nog op zoek naar een leider of leidster voor
de club groep 7+8 naast Karin Bergsma.
Als je het leuk vindt om met jongeren om te gaan én ze te helpen bij leuke, creatieve,
knutselopdrachten, meld je dan bij Rob Waardenburg, Arjan Meijer of rechtstreeks bij
Karin Bergsma!

Jeugdkerk
We trappen weer af met jeugdkerk op zondag 13 oktober.
Rob Waardenburg en Michiel Veenstra hebben dan de leiding. Waarschijnlijk weer onder het genot van een heerlijk ontbijtje.
Jeugdkerk is elke 2 zondag van de maand.

Hartelijke groeten, Rob Waardenburg en Arjan Meijer