Verjaardagsmiddag 80-plussers

Het was voor de eerste keer dat er een verjaardagsmiddag werd georganiseerd voor de 80-plussers. Wel een beetje spannend, wat houdt dat in, wat wordt er gedaan?
Wel, het is sámen met leeftijdsgenoten een gezellige middag beleven!
Bij binnenkomst werd iedereen gefeliciteerd en welkom geheten. Het was direct al een gezellige sfeer, omdat  accordeoniste Greetje Renooy mooie melodieën speelde!
Iedereen zocht een plekje aan een tafel.  Sommigen hadden elkaar al een lange tijd niet gezien, wat was het fijn om elkaar weer te ontmoeten!
Mevrouw Greet Bijl kreeg het woord, sprak over verjaardag, over Pinksteren: de verjaardag van de kerk, en hoe dankbaar je mag zijn voor alle dagen die je hebt gehad en nog mag krijgen.
Daarna was er koffie met iets lekkers. Vier mannen vormden  spontaan een mannenkwartet en zongen samen met de accordeoniste. Bij een drankje waren er nog lekkere hapjes.
Al dat lekkers was verzorgd door een aantal dames, die ook de mensen bezoeken. Hartelijk dank aan degenen die hier voor gezorgd hebben!
Tot slot kwam er ook  een vrouwelijk duo een vrolijk lied zingen, waarop ze de polonaise inzetten en waar een groot aantal mensen aansloot in de rij!
Zo kwam deze middag ten einde. Bij het weggaan werd een unaniem “wat was het gezellig” gehoord. Er ging er zelfs al iemand naar huis, die zei: “Ik voel me 20 jaar jonger!”.
En: “Volgend jaar ben ik er weer, hoor!”