Za. 30 juni – Muzikale avond

In samenwerking met Events4Christ organiseren we op zaterdag 30 juni een muzikale avond. United4Christ, een koor en orkest van in totaal 45 personen, verzorgt dan een prachtig optreden bij ons in de Ontmoetingskerk. De leden van het koor & orkest spelen vanuit een overtuiging dat muziek op een bijzondere manier mensen aanspreekt. De musici en koorleden zijn overtuigd christen.

De afgelopen jaren heeft de groep al op verschillende plekken van zich laten horen. Zo verleende ze haar medewerking aan een kersttour met de bekende Britse aanbiddings-leider Graham Kendrick. De combinatie van een koor en orkest bleek toen ook al een duidelijke meerwaarde bij de bekende kerstliederen. In het najaar van 2017 heeft United4Christ haar eerste CD “Blessings” uitgebracht.

United4Christ richt zich op de doelgroep van 30 – 80-jarigen. De muzikale leiding is in handen van dirigent Aad Contze. De toegang is vrij. Er zal een collecte worden gehouden. De aanvangstijd is 19.30 uur. In verband met verwachte drukte, graag vooraf reserveren op www.events4christ.nl. Tot dan!

Hartelijke groeten, Commissie EC