Zendingsreis 2022

Op 6 november hebben we een informatieavond gehouden over de zendingsreis. Zendingswerkers Frank en Sandra Obdam gaven die avond een enthousiaste toelichting over hun projecten in Mozambique. Frank en Sandra zijn goede bekenden van Aliene van Arkel, die zelf ook bij hen een aantal maanden de Bijbelschool heeft gevolgd en heeft meegeholpen aan hun projecten.

De informatieavond werd bezocht door 8 jongeren en werd door een aantal andere jongeren ook nog digitaal gevolgd. Ons plan is nu om in de zomer van 2022 met onze jongeren naar Lichinga in Mozambique te gaan.
We zullen binnenkort beginnen met het concreter maken van het plan en de bijbehorende organisatie. We begrijpen dat het nog ver weg lijkt en met name COVID voor de jongeren en hun ouders nog voor onzekerheid zorgen. Toch vragen we de jongeren om het duidelijk aan te geven als ze van plan zijn om mee te gaan op reis. Een aantal jongeren heeft dat al gedaan.
Van de jongeren die interesse hebben om mee te gaan op reis, ontvangen we graag het  Zendingsreis 2022 opgaveformulier, ingevuld retour.
Ook is het voor ons fijn om te weten of je ouders het daarmee eens zijn.
Nogmaals, het inleveren van het formulier verplicht je tot niets.
Het helpt ons om vast te stellen hoeveel jongeren er mee willen.
N.B. We gaan alleen op reis als dat op een verantwoorde manier kan én als er voldoende jongeren zijn die mee willen.

Hartelijke groeten van de jeugdouderlingen,  Rob Waardenburg en Arjan Meijer