zondag 5 april, 10,11,12 april

voorganger: mevr. drs. M. Bijl, Heemskerk
Collecte : diaconie – Noodhulp Corona

live beluisteren

Overzicht van komende diensten:

Witte Donderdag 9 april vervalt

Goede Vrijdag, 10 april, 19.30 uur
mevr. drs. M. Bijl, Heemskerk
U kunt luisteren naar het lijdensverhaal afgewisseld met mooie liederen. De paaskaars brandt en aan het einde wordt de kaars gedoofd en verlaten we in stilte de kerk.

Stille Zaterdag, 11 april, 20.00 uur
Zoals de kerkklokken op woensdagavond klinken als teken van hoop, willen we u als gemeente vragen mee te doen met hoopvol licht te verspreiden in ons dorp.
Zet op deze avond om 20 uur een kaars voor het raam.
Via onze website zal dan tijdens de online uitzending het lied ‘Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur’ te horen zijn. Zo zal door het hele dorp achter vele ramen op zaterdagavond een kaars branden als teken van hoop.

Pasen, zondag 12 april, 9.30 uur
ds. Jonathan Zondag, Dedemsvaart
U kunt luisteren naar een speciale online viering.
De nieuwe Paaskaars wordt aangestoken . We mogen de boodschap van Pasen horen.

voorbeeld

Heeft u voor een internetdienst  een  gebedsverzoek of kent u  liederen die we kunnen horen of meezingen, dan kunt u dit via het contactformulier doorgeven.
Kiest u bij: “bestemd voor: voor  “scriba”.