Projectkoor Middenmeer! Wie?

Wie lijkt het leuk om aan een zangproject mee te doen? We zijn op zoek naar zangers en zangeressen die na een korte training een concert durven te geven in de Ontmoetingskerk Middenmeer.

Vind je zingen leuk, maar heb je geen ervaring met het zingen in een koor? Dan is dit jouw kans!
Ken je iemand die dat altijd al een keertje heeft willen proberen? Geef het door.
Ook als je wel ervaring hebt, is dit een leuk kortdurend project om aan mee te doen.
De zangtraining wordt gegeven door Events4Christ op 1 doordeweekse avond en 1 hele zaterdag. Op zaterdagavond vindt dan het optreden plaats, onder professionele muzikale begeleiding en samen met een ervaren vocal group.
Er hebben zich inmiddels al meer dan 20 personen aangemeld, maar er kunnen er nog meer bij! Afhankelijk van het aantal enthousiastelingen zal deelname € 20,- à € 25,- per persoon kosten. Hoe meer deelnemers des te groter de vreugd en des te lager de kosten per persoon.
Ben je jong of ben je oud of ergens tussenin? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij de commissie EC via e-mail evangelisatie@ontmoetingskerk-middenmeer.nl of telefonisch of mondeling bij 1 van de commissieleden.
Binnenkort zullen we geschikte data inplannen.

Adventskalender

Het is mogelijk om een gratis adventskalender te bestellen: Kunstkalender: “Het wordt licht” – Nederlands Bijbelgenootschap Het adventsrooster helpt je om uit te zien naar het licht dat volgens de Bijbel met de geboorte van Jezus is gekomen.’ ‘Kunst gaat om woorden als ‘verwonderen’ en ‘verbeelden’. klik hier om te bestellen   ´Hoop´- Protestantse Kerk ‘Hoop’is de rode draad door alle dagen van de Adventskalender 2018. Een dagelijkse Bijbeltekst, en o.a. een quote, verhaal of recept brengen u iedere dag een stukje dichter bij Kerst. Voor elke dag is een moment van bezinning of meditatie aanwezig. Een quote om over na te denken, een persoonlijk verhaal dat u raakt, een recept om die avond te koken. Er is voor ieder wat wils in de kalender te vinden. In het thema ´Hoop´ wordt het licht op het pad naar Kerst zichtbaar. bestellen: klik hier om te bestellen

wo. 12 dec. Interkerkelijk Ouderen Werk

Op woensdag 12 december   houdt het IOW een gezellige bijeenkomst.
Na een korte meditatie en samenzang zal dhr. Otte Zijlstra  uit Nieuwe Niedorp ons met foto’s en film vertellen over het dierenrijk in Zuid-Afrika.

De middag begint om 14.30 uur in ‘De Kroon’.
U bent van harte welkom!

Voor vervoer naar ‘De Kroon’ kunt u bellen naar: dhr.J. Bergmans  tel.502328

Countrymuziek leuk?

Wij willen graag weten of er liefhebbers zijn voor een avondje countrymuziek. Events4Christ organiseert namelijk ook avonden gevuld met christelijke countrymuziek met de Country Trail Band en Wim Pols. Bij voldoende animo kan dat ook een keer in Noord-Holland worden georganiseerd.
Lijkt u dat leuk of kent u mensen die dat zeker toejuichen, geef het dan even door aan één van de commissieleden Fietje Biesheuvel, Janny Meeuwsen, Louis Verstraten, Klaas de Vries of Arjan Meijer.

P.S. De op 21 december geplande kerstzangavond gaat niet door. Dit in verband met diverse andere activiteiten rondom die datum.