Onderhoudscollecte febr./maart

Voor de maand februari zal de opbrengst van de onderhoudscollecte gebruikt worden voor het sauswerk van de betonnen kolommen van de ramen in de kerkzaal.

Voor de maand maart wordt de opbrengst gebruikt voor het onderhoud van de tuin. Wij hopen op uw gulle bijdrage.

25 Mei – EO-Jongerendag!

Zaterdag 25 mei aanstaande is de EO-Jongerendag. Een uniek christelijk evenement met fantastische muziek. Dit jaar is het in Ahoy in Rotterdam. Dit keer treden op: Hillsong Young & Free, Tauren Wells (de zanger van Royal Tailor) en I am they. Ook de BEAM-worshipband is van de partij.
Lijkt het jou ook leuk om de EO-Jongerendag eens mee te maken? Gewoon een keertje doen!
Misschien twijfel je omdat je geen vervoer denkt te hebben. Dan willen wij je graag helpen om toch te kunnen gaan. Er gaan vanuit Middenmeer, Slootdorp en Wieringerwerf vast en zeker nog meer jongeren naartoe.
Als je wel vervoer hebt, heb je misschien nog ruimte voor andere enthousiastelingen. Dus…, als je van plan bent om te gaan of zeker bent dat je gaat, laat het dan ook even weten aan jouw jeugdouderling.

De jeugdouderlingen van Slootdorp, Wieringerwerf en Middenmeer zullen dan proberen om het vervoer zo goed mogelijk te coördineren.

Hartelijke groeten van de jeugdouderlingen,
André Vieveen (Slootdorp), Lyjan Vijselaar (Wieringerwerf), Michiel Veenstra en Arjan Meijer (Middenmeer)

Ontmoetingsdiner 8 en 15 maart

Ontmoetingsdiners
in Middenmeer en Wieringerwerf

Zit u (bijna) altijd alleen te eten en heeft u best wel behoefte aan een gezellig praatje?
Of kunt u om de een of andere reden een etentje buiten de deur niet betalen?
Dan kunt u zich opgeven voor de Ontmoetingsdiners.

De Ontmoetingsdiners zijn 7 jaar geleden opgestart in het Kompas in Wieringerwerf en voldoen zo aan de behoefte dat ze 3 jaar geleden ook in Middenmeer zijn gestart.
De Ontmoetingsdiners zijn voor oud en jong, rijk en arm, kerkelijk en niet kerkelijk.

Hoe gaat het in z’n werk?
Je kunt je op de laatste vrijdag van iedere maand vanaf 9.00 uur opgeven voor het diner in Middenmeer of in Wieringerwerf.
Het diner in Middenmeer is altijd op de 2de vrijdag in de maand en in Wieringerwerf op de 3de vrijdag in de maand.
Het eten duurt van 18.00 uur tot 20.00 uur en bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, toetje en koffie toe.
De kosten voor het diner bedragen €5,00

Denk je nu dit is misschien iets voor mij? Schroom dan niet en geef je de laatste vrijdag van de maand op bij Marjan Lettinga, tel.  0227 581492,
Trudy van Arkel, tel.  0227 823136,
of bij Anneke Zuidhof, tel. 0227 577223.Daar kunt u ook aangeven of u een dieet heeft of misschien geen vervoer heeft.

Hier ziet u de de data van deMiddenmeer:
8 maart, 5 april, 10 mei, 14 juni.
Wieringerwerf:
 15 maart, 19 april, 17 mei, 21 juni

24 febr. – project Bathurst

De opbrengst van de evangelisatiecollecte van 24 februari is bestemd voor het project After school Bathurst in Zuid-Afrika. Dat is een naschoolse opvang in een township waar Jooske Riepma 5 maanden stage heeft gelopen. Jooske zal tijdens de dienst van 10 februari een toelichting geven op dit goede doel.